Сб, 2024-04-27, 20:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Пролунали вибухи на Івано-Франківщині
Інші останні Новини з регіонів України

Зранку 24 березня в Івано-Франківській області пролунали кілька вибухів. У регіоні, як і по всій Україні, було оголошено повітряну тривогу.

"На Івано-Франківщині було чутно звуки вибухів", - йдеться у повідомленні.

В ніч на 24 березня під час масової атаки рф пролунали вибухи у Львівській та Хмельницькій областях. Там також попереджали про загрозу атаки ударних безпілотників.

Під час масштабної атаки на Україну російська ракета залетіла на територію Польщі. Через це там підняли в небо авіацію, зокрема авіацію НАТО.

У ніч на 24 березня сили ППО під час масштабної атаки рф на Україну збили 18 ракет та 25 «Шахедів».

Вранці 24 березня у Львівській області російські дрони-камікадзе типу Shahed і ракети атакували обʼєкт енергетичної інфраструктури. Там спалахнула пожежа.

Російська ракета порушила повітряний простір Польщі

Російська ракета о 5:23 (за київським часом) порушила повітряний простір Польщі в районі населеного пункту Осердув Люблінського воєводства і пробула в ньому 39 секунд.

“О 4.23 ранку відбулося порушення польського повітряного простору однією з маневрених ракет, запущених сьогодні вночі авіацією дальньої дії російської федерації. Цілями ударів були міста Західної України,” – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, за ракетою протягом усього польоту спостерігали через військові радіолокаційні системи.

“Сьогодні вночі були задіяні всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору. Піднято в повітря, зокрема, польську авіацію та авіацію союзників. Польська армія безперервно стежить за ситуацією на українській території і перебуває в постійній бойовій готовності, щоб забезпечити безпеку польського повітряного простору”, – мовиться в дописі.

За словами підполковника Яцека Горишевського, речника Оперативного командування Збройних Сил Польщі, “системи радіолокації спостерігали за об’єктом весь час, поки він перебував у нашому повітряному просторі”.

“Ми знали траєкторію польоту, було зрозуміло, що цей об’єкт не попрямує вглиб нашої країни”, – уточнив він.

 У ніч на 24 березня сили та засоби протиповітряної оборони збили над Києвом та в районі столиці близько десятка ворожих ракет.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 245 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]