Сб, 2024-05-04, 23:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
Прорвали кордон рф РДК, легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон: триває стрілецькій бій
Інші останні Новини російської федерації

Опозиційні путіну сили увійшли до Бєлгородської та Курської областей. Триває стрілецький бій, помічені танки.

Легіон "Свобода росії", "Російський добровольчий корпус" та "Сибірський батальйон" (ЛСР, РДК та СБ), які воюють на боці України, повідомили, що зайшли на територію рф. Зокрема, прорив кордону був здійснений у Бєлгородській та Курській областях. Також на Бєлгородщині помітили військову техніку, зокрема танк.

Противники путінського режиму стверджують, що вони прийшли визволяти свою землю "сантиметр за сантиметром". Крім цього вони вказали, що ця операція присвячена виборам президента рф, які відбудуться з 15 до 17 березня. Про це у вівторок, 12 березня, пишуть телеграм-канали збройних формувань.

 "Як і всі наші співгромадяни, у легіоні ми мріємо про росію, звільнену від диктатури путіна. Але ми не просто мріємо: ми докладаємо всіх зусиль, щоб ці мрії реалізувати. Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. Росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, будуть без побоювання говорити, що думають. Росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають. Росіяни житимуть вільно. Легіон йде на вибори", - йдеться у зверненні ЛСР.

російські телеграм-канали повідомляють про стрілецький бій на кордоні. У бєлгородському селищі Горьківський була помічена техніка противників режиму путіна, там немає світла та перебої зі зв'язком. Також, за даними місцевих пабліків, селище закрито на в'їзд та виїзд. За даними ексдепутата держдуми рф, опозиціонера Іллі Пономарьова, прикордонна Лозова Рудка у Бєлгородській області "повністю під контролем визвольних сил". У Тьоткіно Курської області зараз йде стрілецький бій.

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов зазначив, що ЛСР, РДК та СБ діють у росії "як самостійні підрозділи. За його словами, "ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої рф".

росія йде на вибори

Вибори президента росії заплановані на 15-17 березня. У них беруть участь лише четверо кандидатів: окрім путіна, це - заступник голови державної думи Федеральних зборів Владислав Даванков, депутат держдуми, лідер фракції лдпр Леонід Слуцький і депутат держдуми від кпрф Микола Харитонов. Для диктатора путіна це буде вже п'ята каденція.

Глава дипломатії Європейського союзу Жозеп Боррель спрогнозував, що вже у березні 2024 року росія може спробувати влаштувати ще один великий наступ на Україну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 279 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]