Ср, 2024-04-17, 01:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Разову грошову допомогу до 9 травня отримають більше 1,5 млн українців
Інші останні Економічні новини

До 9 травня понад півтора мільйона громадян України отримають разову грошову допомогу. Про це перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема заявив під час зустрічі з ветеранами, присвяченій 69-й річниці Перемоги.

За його словами, серед них 170 тисяч інвалідів війни, більше 200 тисяч учасників бойових дій, близько мільйона учасників війни і 300 тисяч членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, передає ZN.UA.

Ярема також підкреслив, що уряд прийняв постанову, якою передбачено всім ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань збільшити розміри разової грошової допомоги в середньому на 7% порівняно з минулим роком.

Він зазначив, що і сьогодні Україну штовхають на протистояння, на громадянські конфлікти, одночасно, "завойована старшими поколіннями Перемога зміцнює дух, допомагає долати труднощі, йти вперед".

"Сьогодні ми повинні бути єдиними і спільно будувати нову країну, де життя, здоров'я і благополуччя кожного українця будуть найвищими цінностями", - сказав Ярема.

Нагадаємо, цього року вперше в історії України на офіційних заходах на честь річниці закінчення Другої світової війни замість російської та радянської використовують європейську символіку - червоний мак.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: грошову допомогу, 9 травня, 5 млн українців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]