Чт, 2024-03-28, 17:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Если вы этого не сделаете, мы навсегда потеряем демократию, безопасность, систему международных отношений. Вы действуете так, будто Путин на Марсе, а не на Земле.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2014-05-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

3 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +17...+19 градусів.


 

До розсилки організаторів платних мітингів у соцмережах інколи потрапляють і медійники.


 

Лукін Володимир Петрович був представником Путіна, який прибув до Києва 20 лютого 2014 для участі в переговорах між Януковичем і Майданом в якості посередника від РФ.


 

Про створення нового університету Ходорковський обмовився, відкриваючи скликаний з його ініціативи конгрес громадських діячів «Україна – Росія: діалог», що відбувся в Києві 24-25 квітня. 


 

Розпочнуться урочисті заходи 7 травня у стінах Національного Музею Великої Вітчизняної війни святковим концертом для ветеранів.


 

У четвер, 1 травня, біля головної диспетчерської «Київводоканалу» було помічено групу людей у камуфляжній формі, озброєних битами та ланцюгами.


 

Російська Федерація поширює "недостовірну, неповну, упереджену інформацію про Україну, через що намагається маніпулювати суспільною свідомістю в Україні та за її межами.


 

Украинские силовики в ходе очередной активной фазы антитеррористической операции взяли под контроль большую часть Славянска.


 

Украина – прекрасная страна с замечательными людьми. Суверенность – исконное право украинского народа, а не подарок от России", - сказал Джамиль МакКлайн.