Нд, 2024-05-05, 10:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:43
РДК звернувся до жителів Бєлгородської та Курської областей
Інші останні Новини російської федерації

Російські добровольці, які прорвали кордон рф 12 березня, звернулися до мешканців Бєлгородської та Курської областей із закликом негайно евакуюватися. Усіх, хто не встигає або не має змоги евакуюватися, закликали негайно прослідувати в укриття. Про це повідомляється в телеграм-каналі РДК та заявив його командир Денис Нікітін (White Rex).

Раніше там заявляли, що в жителів цих областей є півтори години до того, як буде відкрито вогонь.

Вчора "Русский добровольческий корпус", Сиббат і ЛСР виступили зі спільною заявою. Ми звернулися до чиновників та влади Курщини і Бєлгородщини. Щоденно з території російської федерації по Україні, по її мирних містах і селах завдаються масовані удари.

Гинуть мирні жінки, діти і літні люди. У зв’язку з цим ми попередили населення Курщини та Бєлгородщини про те, що будемо завдавати ударів у відповідь. Ми змушені відповідати і завдавати ударів у відповідь по військових об’єктах на території цих регіонів, – розповів Нікітін.

У зверненні йдеться, що керівництво Курської та Бєлгородської областей проігнурувало попередження добровольців, озвучене 13 березня та "жодних заходів щодо евакуації мирного населення Бєлгородщини та Курщини вжито не було".

Тому я звертаюся на пряму до жителів цих регіонів — негайно покиньте Курщину, Білгородщину, всі великі населені пункти. Ми відкриємо вогонь по військових цілях на цій території протягом півтори години після цього відеозвернення, — говорить на відео один із добровольців.

Окрім того, в РДК заявили, що в обстріляній машині в Бєлгороді загинув військовий - Голишкін Дмитро Олексійович, 06.12.1997 р. В/Ч 31135.

Нагадаємо, що в ГУР розцінили дії РДК і "Свободи Росії" як продовження низки внутрішніх конфліктів у рф.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 252 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]