Сб, 2024-04-20, 12:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
Реєстр арештованих активів з’явився в Україні
Інші останні Економічні новини

В Україні з’явився реєстр арештованих активів

У грудні 2019 року АРМА запустила Єдиний державний реєстр активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

«Реєстр формується та ведеться з метою узагальнення та оперативного обміну інформацією щодо активів, одержаних злочинним шляхом, у ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними чи їх реалізацію, конфіскацію, одержані від їх реалізації кошти тощо. Під час дослідної експлуатації реєстру проводиться його наповнення в тестовому режимі виключно наявною в АРМА інформацією щодо арештованих активів, які передано в управління агентства», — розповіли в Нацагентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА).

Планується, що реєстр інтегрують з іншими реєстрами та базами даних, зокрема Єдиним реєстром судових рішень, Автоматизованою системою виконавчого провадження, Єдиним реєстром досудових розслідувань. Після цього він буде наповнюватись переважно в автоматизованому режимі.

Станом на 9.00 17 лютого в реєстрі була інформація щодо 2 032 арештованих активів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: україна, реєстр арештованих активів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]