Сб, 2024-04-27, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:57
Рішення Польщі не пускати на Парламентську асамблею ОБСЄ російську делегацію у Раді підтримали
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк привітала рішення МЗС Польщі не видавати віз російській делегації, яка мала намір взяти участь у Парламентській асамблеї ОБСЄ 24-26 листопада у Варшаві.

Про це Кондратюк написала. "Вітаю і підтримую рішення Польщі не видавати віз російській делегації, яка мала намір взяти участь у Парламентській асамблеї ОБСЄ 24-26 листопада у Варшаві. МЗС Польщі справедливо обґрунтувало свою позицію грубим порушенням росією міжнародного права", - написала Кондратюк.

Вона наголосила, що ніхто і ніщо так не підриває безпеку і стабільність в Європі, як росія та її злочинна агресія проти України. "Переконана, державі-терористу росії взагалі не місце у жодних європейських та міжнародних організаціях!" - написала Кондратюк.

Як повідомляли ЗМІ, Польща не видала віз російській делегації, яка мала намір взяти участь у Парламентській асамблеї ОБСЄ 24-26 листопада у Варшаві. МЗС Польщі обґрунтувало свою позицію “грубим порушенням росією міжнародного права”

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 319 | Додав: adminA | Теги: рада, Парламентська асамблея ОБСЄ, Польщіа, делегація РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]