Ср, 2024-04-24, 02:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:30
Росіянина, який закупив партію дронів для армії рф, Естонія заарештувала
Інші останні Новини Європейського Союзу

Псковська група підтримки 76-ї десантно-штурмової дивізії зібрала гроші на квадрокоптери російським військовослужбовцям. По дрони послали гінця до Естонії, де його заарештували, тепер збирають гроші на адвоката.

Про це повідомляє телеграм-канал Псковская губерния. Так, поліція безпеки Естонії затримала росіянина, який також є громадянином Естонії, при спробі вивезення з території країни в росію комерційних безпілотних літальних апаратів.

Естонська влада вважає, що чоловік згодом хотів передати безпілотники російським військовим, а це в Естонії розцінюється як підтримка акта агресії іноземної держави. За це чоловікові загрожує до 5 років ув'язнення, його помістили під варту в Таллінні.

Затриманий дійсно брав участь у збиранні коштів на безпілотники для псковських десантників, його знайомі тепер збирають гроші на адвоката.

Нагадаємо, на російському ринку безпілотників з початку війни проти України виник дефіцит. При цьому ціни в окремих сегментах зросли втричі.

На тлі санкцій, введених Заходом через повномасштабну війну росії в Україні, оборонні підприємства рф заявляють, що у зв’язку з новими обмеженнями ряд контрактів переноситься.

Автозавод «Камаз» перевів керівників, спеціалістів та службовців на триденний робочий тиждень. Для співробітників, чиє навантаження скоротилося через санкції та обмеження поставок комплектуючих, організували тимчасову зайнятість.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 292 | Додав: adminA | Теги: партія дронів, Естонія, армія РФ, росіянин, арешт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]