Сб, 2024-04-20, 04:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
Розпорядження про скликання позачергової сесії 25 серпня підписав Разумков
Інші останні Політичні новини

Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії 25 серпня

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту на 11:00 25 серпня, повідомляє апарат Верховної Ради.

У зв'язку з пропозицією президента України, поданою відповідно до ч. 2 ст. 83 Конституції України, про скликання позачергової сесії Верховної Ради IX скликання і відповідно до ч. 2 ст. 83 Конституції України, ч. 2 ст. 11 регламенту Верховної Ради ухвалено рішення скликати позачергову сесію парламенту на 11:00 25 серпня.

Згідно з розпорядженням Разумкова, на сесії планується розгляд таких питань:

- проект закону України про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2020 рік" (№ 3963);

- проект закону України про внесення змін до ст. 6 закону України "Про державний бюджет України на 2020 рік" (№ 3659);

- проект постанови Верховної Ради про оголошення конкурсу на найкращий ескіз великого Державного герба України (№ 3994);

- проект закону України про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як позичальником та Європейським Союзом як кредитором і кредитної угоди між Україною як позичальником та Національним банком України як агентом позичальника та Європейським Союзом як кредитором (№ 0063)

- проект закону України про ратифікацію Фінансової угоди "Європейські дороги України III (проект "Розвиток транс'європейської транспортної мережі)" між Україною та Європейським інвестиційним банком (№ 0055);

- проект закону України про ратифікацію Фінансової угоди (проект "Транспортний зв'язок в Україні - Фаза І") між Україною та Європейським інвестиційним банком (№ 0056).

У зв'язку з цим комітетам Верховної Ради відповідно до предметів їх відання доручено забезпечити підготовку для розгляду на позачерговій сесії перелічених вище питань.

Апарат Верховної Ради має забезпечити публікацію в газеті "Голос України" тексту розпорядження та інформування народних депутатів України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 642 | Додав: adminA | Теги: Разумков, скликання позачергової сесії 25 сер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]