Пт, 2024-04-26, 18:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:43
Розповіла, що зустрічалася із Зеленським для обговорення продовження реформи медицини Супрун
Інші останні Медичні новини

Супрун розповіла, що зустрічалася із Зеленським для обговорення продовження реформи медицини

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що зустрічалася з Президентом Володимиром Зеленським та представниками Офісу Президента, де обговорювали продовження реформи медицини.

Як передає кореспондент Цензор.НЕТ, про це Супрун розповіла перед засіданням Кабінету Міністрів, відповідаючи на запитання журналістів, чи велися з нею переговори щодо продовження роботи на посаді міністра охорони здоров'я.

"Була зустріч із Президентом, з людьми з Офісу Президента. Але ми в загальному обговорюємо ідею, щоб трансформація (медицини. - Ред.) тривала далі. І це найважливіше. Це в більшості своїй - зміст наших розмов: що треба робити, щоб вона далі тривала", - зазначила Супрун.

Супрун зауважила, що зустріч відбулася цієї неділі, 11 серпня.

Стосовно її роботи в новому уряді в.о. голови МОЗ зазначила: "Щодо нового уряду - я думаю, що це питання до представників Офісу Президента і партії "Слуга народу", бо вони ті, хто формує новий уряд".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 782 | Додав: adminA | Теги: обговорення продовження реформи мед, Супрун, Зеленський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]