Чт, 2024-04-25, 01:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:02
Розслідування щодо Байдена у НАБУ спростували
Інші останні Новини України

У НАБУ спростували розслідування щодо Байдена

Хантер Байден та Джо Байден.

Національне антикорупційне бюро України не проводить розслідування у відношенні сина колишнього віцепрезидента США Джо Байдена Хантера.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

"НАБУ проводить розслідування відносно найбільшої приватної газової компанії в Україні Burisma Limited. Проте розслідування зачіпає період з 2010 по 2012 роки, коли вона належала колишньому міністру екології України часів Віктора Януковича Миколи Злочевського. Хантер Байден увійшов до складу правління компанії лише в травні 2014 року", – сказано у повідомленні.

Наразі бюро розслідує кримінальну виробництво за фактом здійснення неправомірних дій чиновниками Мінекології часів президента Януковича при видачі спеціальних дозволів на користування надрами ряду підприємств, засновником яких є Burisma Limited, а кінцевим бенефіціарним власником – ексміністр екології.

У НАБУ додали, що події які розслідують детективи НАБУ у цій справі, охоплюють лише період 2010-2012 років.

Нагадаємо, у середу Білий дім оприлюднив розсекречену стенограму президентів США та України від 25 липня. Вона підтвердила, що Дональд Трамп наполягав, щоби в Україні було відкрито кримінальне розслідування проти сина Джо Байдена, який є основним конкурентом чинного президента на майбутніх виборах у США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: розслідування, Байден, Набу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]