Чт, 2024-03-28, 23:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Сезонним працівникам українські фермери готові платити більше, ніж іноземні
Інші останні Економічні новини

Українські фермери готові платити сезонним працівникам більше, ніж іноземні

Фермери в Україні готові платити сезонним працівникам у 1,5 разу більше, ніж вони отримують за кордоном. Про це розповів керівник СОК «Дари Чернігівщини» Андрій Білий, повідомляє прес-служба Чернігівської облдержадміністрації.

«Іноземні фермери платять заробітчанам приблизно 800 грн на день за умови виконання щоденного плану збору ягід 90-100 кг. У сезон українські фермери готові платити 1200 грн на день, якщо людина працюватиме з такою ж продуктивністю», – стверджує він.

Крім того, наголошується, що кооператив «Дари Чернігівщини», на базі якого здійснюється будівництво єдиного в північно-східному регіоні заводу шокової заморозки продукції, планує збільшувати потужності з наявних на сьогодні 8 т на добу до 20 т/добу.

Нагадаємо, що урядовий офіс розпочав роботу щодо перемовин з європейськими країнами, які висловлюють бажання офіційно запросити українських робітників на сезонні роботи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 653 | Додав: adminA | Теги: Іноземні, українські фермери, сезонні працівники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]