Вт, 2024-04-23, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:57
Шахраї видають себе за працівників податкової служби на Київщині
Інші останні Кримінальні новини

На Київщині платники податків отримують фейкові запити-вимоги нібито від посадової особи податкової служби

Про це повідомляє інформаційний портал ЗМІ з покликанням на пресслужбу Головного управління ДПС у Київській області.

Головне управління у Київській області вже повідомляло про випадки надходження до платників податків «фіктивних запитів-вимог» за підписом старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу РКП СУФР Головного управління Державної податкової служби у Київській області, однак, протягом минулого тижня податківці продовжували отримувати повідомлення про надходження таких запитів-вимог платникам податків Київщини.

Тому, у Державній податковій службі застерігають платників податків Київщини, та рекомендують бути уважними, не реагувати на подібні запити- вимоги і в жодному разі їх не виконувати.

У повідомленні йдеться:

Знову нагадуємо, що в організаційній структурі Головного управління Державної податкової служби у Київській області слідчі підрозділи та відповідні посадові особи відсутні.

Про подібні випадки шахрайства варто одразу повідомляти правоохоронні органи та управління з питань запобігання та виявлення корупції (044) 200-37-82.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 429 | Додав: adminA | Теги: шахраї, Київщина, Податкова служба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]