Вт, 2024-04-16, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:56
Шевченко задоволений грою запасу: головне - розуміють концепцію. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відзначив підтримку команди в Харкові під час товариського матчу проти Сербії (2:0). Слова наставника національної команди на прес-конференції після гри наводить Sport Arena.

"Мені сподобалося грати в Харкові, сподіваюся, ми ще зіграємо тут. Харків - це футбольне місто, і сьогодні він довів це. Вірю, що це був не останній матч збірної на стадіоні "Металіст", - заявив Шевченко.

Сьогодні Шевченко випустив в основному складі збірної України низку резервістів. За його словами, він побачив у дії всіх, кого хотів.

"Хочу привітати наших дебютантів - [Артема] Бесєдіна, [Віктора] Циганкова, [Євгена] Шахова. Женя Шахов забив гол, Віктор Циганков грав у день свого народження. Я дав зіграти всім гравцям і побачив у дії всіх, кого хотів. Головне, що гравці розуміють концепцію нашої гри, вони виконують на полі те, що ми вимагаємо", - сказав Шевченко.

Наставник команди також прокоментував гру форварда Романа Зозулі, який останнім часом програв конкуренцію за місце в основному складі Артему Кравцю.

"Я задоволений і Зозулею, він отримав необхідну ігрову практику. Так, забив Шахов, але забивати тоді повинен був Зозуля. Перший м'яч став наслідком саме хорошої командної роботи", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, збірна України перемогла Сербію з рахунком 2:0. Голи забили Євген Шахов і Андрій Ярмоленко.

Наступний суперник України розбив Північну Ірландію

Наступний суперник збірної України у відбірковому циклі до чемпіонату світу-2018 - збірна Хорватії - каменя на камені не залишив від збірної Північної Ірландії, відправивши у її ворота три м'ячі, які на свій рахунок записали Манджукич, Чоп та Крамарич.

В одному з центральних поєдинків дня збірна Іспанії створила неймовірний камбек у матчі з Англією. Програючи до 89-ї хвилини з рахунком 0:2 після голів Лаллани і Варді, "Червона фурія" зуміла відігратися і зрівняти рахунок завдяки забитим м'ячам Аспаса та Іско.

З-поміж інших матчів варто також виокремити нічиї Італії та Німеччини, які грали на недавньому чемпіонаті Європи в чвертьфіналі одна з одною, а також Франції та Кот-д'Івуару.

Всі результати товариських матчів 15 листопада:

Росія - Румунія 1:0

Гол: Оздоєв, 90+3

Мальта - Ісландія 0:2

Голи: Траустасон, 47, Інгасон, 75

Угорщина - Швеція 0:2

Голи: Ларссон, 30, Кісі Телін, 67

Чехія - Данія 1:1

Голи: Барак, 8 - Йоргенссен, 38

Австрія - Словаччина 0:0

Італія - Німеччина 0:0

Північна Ірландія - Хорватія 0:3

Голи: Манджукич, 9, Чоп, 35, Крамарич, 68

Англія - Іспанія 2:2

Голи: Лаллана, 9 (з пенальті), Варді, 48 - Аспас, 89, Іско, 90+6

Франція - Кот-д'Івуар 0:0.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: шевченко, концепція, гра запасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]