Вт, 2024-04-16, 09:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:22
"Щеням Путіна" назвав Трампа Байден
Інші останні Новини світу

байден трамп щеня путін Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джозеф Байден під час перших передвиборних теледебатів назвав свого суперника Дональда Трампа “щеням Путіна”. Про це повідомляє CNBC, який вів пряму трансляцію.

За словами Байдена, Трамп “навіть не може сказати йому (президенту Росії Володимиру Путіну) що-небудь про винагороду за голови американських солдатів”. Йдеться про інформацію газети NYT, в статті якій стверджувалося, що Росія вступила в змову з бойовиками в Афганістані і пропонувала їм гроші за вбивство солдатів армії США в цій країні. Москва ці дані спростовує, Трамп називає матеріал замовним.

Як зазначив Байден, він стикався з Путіним і “дав йому зрозуміти, що не піде на його хитрощі”.

“Під керівництвом цього президента (Трампа) ми стали слабшими, біднішими, більш роз’єднаними і більш жорстокими”, — вважає кандидат від демократів. Свого опонента він назвав “найгіршим президентом в історії США”.

Він також розкритикував Трампа за те, що той нібито назвав американських військовослужбовців “невдахами”, про що на початку вересня написав журнал Atlantic.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 607 | Додав: admin | Теги: Щеня, трамп, Байден, Путін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]