Пт, 2024-04-26, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:23
Що стюардеса може зробити безкоштовно туристам: поради
Інші останні Туристичні новини

літак На борту можна отримати безкоштовні додаткові послуги, наявність яких завжди афішується пасажирам. Однак це завжди є на борту, якщо ви не летить лоукостером. Про деякі речі достатньо попросити стюардесу, і вона вам допоможе.

Додаткова порція їжі

Не всі пасажири вважають за краще їсти на борту, незважаючи на те, що їжа включена у вартість перельоту. Тому, якщо ви бачите, що стюардеса з візком після роздачі їжі повернулася в хвіст літака, можете сміливо підходити до неї та просити додаткову порцію їжі. Якщо ви зробите це ввічливо, а стюардеса матиме зайву порцію, вона вам не відмовить.

Послуги нагляду за дитиною

Якщо ви летить удвох з малюком і вам потрібно відлучитися, ви можете попросити стюардесу доглянути дитину. Однак бортпровідник теж не може витрачати свій робочий час на те, щоб сидіти з дитиною, тому не варто цим зловживати. Звичайно, все залежить від авіакомпанії. Деякі пропонують бортову няню. Тобто в літаку під час перельоту є людина з відповідною освітою, яка може зайняти вашу дитину під час польоту.

Ліки

На борту будь-якого літака є аптечка, але її вміст може відрізнятись. Якщо вам погано, ви можете підійти до стюардеси, описати симптоми, а вона підбере для вас відповідні ліки. Наприклад, у будь-якій аптечці є знеболювальні, заспокійливі, а також адсорбенти та бинти. Також стюардеси навчені надавати першу допомогу в екстрених ситуаціях, тому якщо ви відчули погано, не соромтеся говорити про це бортпровідникам.

Додатковий мерч

У деяких авіакомпаніях потрібно додатково просити плед, але іноді пасажирам пропонують цілі набори, які можна забрати з собою після перельоту. У нього входить пов’язка для сну, подушка для шиї та дротові навушники. Це можна залишити собі, а ось плед доведеться повернути.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 463 | Додав: admin | Теги: безкоштовно, літак, турист, стюардеса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]