Вт, 2024-04-23, 08:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
Щоб "приховати число загиблих" - "кремль-параноїк" вносить зміни у святкування Дня Перемоги
Інші останні Новини російської федерації

Відзначається, що в москві скасували традиційну ходу "безсмертний полк". День Перемоги в росії зазвичай це "масове святкування" перемоги над нацистами у Другій світовій війні. "кремлівська параноя" внесла корективи в "свято".

Видання Sky News пише, що експозиція на Червоній площі в москві зазвичай включає "безсмертний полк", куди родичі приносили фотографії близьких, загиблих на війні. Але існує "величезна стурбованість" тим, що, якщо громадяни, чиї родичі загинули в Україні, зроблять те ж саме, це "розкриє всю повноту втрат росії", сказав аналітик Шон Белл.

Регіональні свята також були скорочені через побоювання появи диверсантів або атак українських безпілотників.

Зазвичай це одна з найважливіших дат у російському календарі, особливо в контексті війни, коли володимир путін часто посилається на радянський досвід Другої світової війни для свого вторгнення.

путін і високопоставлені представники міністерства оборони зазвичай відвідують московський парад, який в минулому включав танки, міжконтинентальні ракетні установки і марширують війська, а також естакаду.

Скасування парадів на 9 травня в росії

У росії цього року скоротили масштаби святкування 9 травня. У 21 російському місті скасували паради на День Перемоги. При цьому святкування скасували як у прикордонних областях рф, так і в найвіддаленіших від фронту регіонах.

Крім того, пропагандистську акцію "безсмертний полк" скасували по всій країні, а також скасували традиційний прийом путіна.

5 травня стало відомо, що влада москви заборонила використання дронів і почала глушити сигнали GPS в столиці рф, а силовикам роздають антидронові рушниці і біноклі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 616 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]