Сб, 2024-04-20, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
Щоб змінити хід війни Україні треба ще десятки HIMARS - Данілов
Інші останні Новини України

Військовий арсенал росії виснажується і російські загарбники нині можуть наступати лише на одному напрямку.

Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов у коментарі The Wall Street Journal, передає ЗМІ.

За його словами, через чотири місяці після початку вторгнення в Україну з’явилися ознаки виснаження арсеналу росії. Данілов вважає, що у рф більше немає сил атакувати більш ніж на одному напрямку.

Також секретар РНБО зазначив, що після того, як ЗСУ почати використовувати американські системи HIMARS на полі бою, російські війська "сильно захвилювалися".

За словами Данілова, вже дев’ять HIMARS і подібних ракетних систем, наданих США та їхніми союзниками, використовуються в Україні. Він підкреслив, що росіяни "беззахисні перед ними". "Вони дуже хвилюються", - зазначив Данілов і додав, що РСЗВ HIMARS дозволили Україні точно вражати російські цілі за лінією фронту, які раніше були поза досяжністю української зброї.

Водночас секретар РНБО наголосив, що Україні знадобляться ще десятки HIMARS, щоб змінити хід бойових дій на сході України. Нині, за його словами, Україна має вести оборонну війну.

Як повідомлялося, напередодні, 6 липня, Генштаб заявив, що поширювані російською пропагандою новини про нібито знищення американських систем HIMARS, переданих Збройним силам України, не відповідають дійсності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 382 | Додав: adminA | Теги: десятки HIMARS, україна, Данілов, хід війни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]