Сб, 2024-04-20, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:34
Штаб ООС - обстріли не вщухають, загинув український військовий
Інші останні Надзвичайні новини

Станом на 9:00 19 лютого російські окупанти 19 разів відкривали вогонь. Один український військовий загинув. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав осколкове поранення несумісне з життям", — повідомили у штабі.

Окупанти гатили з артилерії 122-го калібру, мінометів 120-го та 82-го калібрів та гранатометів.

Що відомо

19 лютого на Донеччині через обстріли російських окупантів пошкоджена Карлівська фільтрувальна станція. Без водопостачання залишились майже десять міст Донеччини.
    
18 лютого російські бойовики 66 разів порушили режим припинення вогню, 52 з них окупанти гатили з важкого озброєння. Бойових втрат та поранень серед українських військових немає.

18 лютого російські окупанти обстріляли КПВВ "Щастя" та гуманітарний конвой Червоного Хреста. Про це ЗМІ повідомила речниця Луганського прикордонного загону Тетяна Летошко.

17 лютого ввечері окупації війська знову обстріляли Станицю Луганську та влучили у житловий будинок.

17 лютого російські окупанти 60 разів порушили режим припинення вогню, 43 з них — із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння. Один український військовий отримав поранення, ще один – бойове травмування. Також поранення дістали двоє мирних жителів.

Дитсадок у Станиці Луганській, школа у Врубівці, артснаряд посеред Мар’їнки. Від ранку 17 лютого на Донбасі обстрілюють населені пункти. Загалом зафіксували 47 порушень режиму припинення вогню з боку окупаційних військ, заявили у пресцентрі ООС. Водночас місія ОБСЄ зафіксувала понад 500 вибухів уздовж лінії зіткнення за менш ніж добу.

Збройні Сили України не планують жодних наступальних операцій. Про це 17 лютого повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Окупанти знову обстріляли Станицю Луганську, горять два приватних будинки

Намагається вплинути на засідання ООН. Резніков пояснив, для чого Кремлю загострення на Донбасі

Окупанти гатять з мінометів по всій лінії фронту, поранені військовий та двоє цивільних — штаб ООС

Володимир Зеленський з Маріуполя провів розмову з головою Європейської Ради Шарлем Мішелем, під час якої проінформував про обстріл у Станиці Луганській.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 370 | Додав: adminA | Теги: штаб ООС, обстріли, загинув український військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]