Ср, 2024-04-24, 01:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:08
Штаб - за минулу добу втрат серед українських воїнів немає. Терористи 36 разів відкривали вогонь по позиція ЗСУ
Інші останні Надзвичайні новини

4 вересня російсько-окупаційні угруповання дещо активізували збройні провокації. В основному ворог застосовував стрілецьку зброю і гранатомети.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО, опублікованому у Фейсбуці.

"Як і в попередні дні, основне напруження зберігалося на донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів бойовики 4 рази відкривали вогонь у районі Зайцевого, двічі - поблизку Пісків. А гранатомети злочинці застосовували в Авдіївській промзоні, біля Кам'янки й шахти Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу, неспокійно було і на приморському напрямку: "Після 18 години бандити продовжили вогневі провокації на околицях Водяного. Також під гранатометним вогнем опинилися наші позиції на підступах до Лебединського, Широкиного й Мар'їнки. А по опорних пунктах біля Талаківки бандити тричі били з великокаліберних кулеметів".

На луганському напрямку супротивник відкривав вогонь із різних видів зброї у районі Кримського, Станиці Луганської та Малинового.

"Загалом, за минулу добу зафіксовано 36 обстрілів наших позицій із боку російсько-окупаційних угруповань. З них 18 характеризуються як неприцільні. Втрат серед українських військових немає", - зазначили в прес-центрі АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 729 | Додав: adminA | Теги: позиції ЗСУ, Вогонь, штаб, Доба, терористи 36 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]