Вт, 2024-04-16, 20:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Синоптики оновили прогноз погоди на неділю - сніг і сильний вітер
Інші останні Прогноз погоди

Сніг і сильний вітер: синоптики оновили прогноз погоди на неділю

Україну накриє циклон, який ще сильніше проявиться в понеділок, 24 лютого

У неділю, 23 лютого, в Україні очікується волога і прохолодна погода.  Майже на всій території країни, окрім південних областей,  очікується сніг  з дощем. Температура повітря дещо підвищиться: найтепліше буде в Івано-Франківській, Чернівецькій та Одеській областях.

Сильне зниження температури повітря можливе  лише на сході  – до +3+5 градусів. На решті території вдень 23 лютого очікується до +5+11 градусів. На півдні України буде сонячно.

Разом з опадами в Україні очікуються сильні вітри: пориви вітру очікуються від 7-12 метрів за секунду   до 15-22 метри за секунду.

У Києві буде дещо тепліше, ніж у суботу – +7+9, але сніг з дощем та сильний вітер це важко буде відчути.

Нагадаємо, на Україну насувається негода – у неділю і понеділок, 23-24 лютого погода буде поганою, пройдуть дощі з мокрим снігом.

Раніше синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні на вихідних, а також на початку наступного тижня. В неділю атмосферний фронт обумовить в більшості областей дощі, місцями мокрий сніг і поривчастий, вже до штормових поривів, вітер.

А тим часом синоптик Володимир Деркач розповів, що погода в Україні в березні неприємно здивує українців – в кінці першого весняного місяця можуть вдарити морози. На початку березня українців можуть засмутити опади. З середини першої декади березня і до її кінця очікується сильний вітер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: синоптики, прогноз погоди на неділю, сніг і сильний вітер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]