Пт, 2024-03-29, 16:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:16
Схему руху капіталів "Сім'ї" опублікувала австрійська газета
Інші останні Кримінальні новини
Австрійська газета Format опублікувала схему "відмивання" грошей в Австрії президентом України Віктором Януковичем, екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим і главою Адміністрації президента Андрієм Клюєвим , повідомляє nbnews.com.ua.

Видання оцінило статки українського президента у 150 мільйонів євро. "В останній офіційній декларацій були, однак, тільки депозити в розмірі 3 мільйона доларів і дохід 2,5 мільйона доларів. Решта йде через довірених осіб і керуючих активами чи братів Клюєвих", - йдеться у публікації.

Format дивується, як син президента Олександр, досвідчений стоматолог, міг протягом строку повноважень свого батька, за даними Forbes, нажити статок у 187 мільйонів доларів.

Дослідження з української майна у Відні ведуть до іншого сина політика - Олексія Азарова, який живе в гарному будинку у Відні.

Нагадаємо, раніше австрійське видання Krone повідомило, що Микола Азаров після своєї відставки вилетів на приватному літаку до Відня, де збирається знаходиться протягом тривалого часу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: австрійська газета, схему руху капіталів Сім'ї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]