Пт, 2024-04-26, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
Скільки біженців планують повернутися в Україну після війни - опитування показало
Інші останні Новини України

Абсолютна більшість опитаних вірять у те, що Україна переможе у цій війні.

Абсолютна більшість українських біженців (79%) планують повернутися до України після закінчення війни. Ще 10% опитаних не планують, а 11% - вагаються з відповіддю. Про це свідчать дані соцопитування від Рейтинг.

Третина (35%) опитаних вважають достатньою допомогу міжнародної спільноти в Україні, 43% – недостатньою, а 23% – не визначилися з відповіддю на це питання.

Абсолютна більшість (89%) опитаних вірять у те, що Україна переможе у цій війні, лише 1% дають негативну відповідь (10% - вагаються з відповіддю).

Дії державного керівництва України під час російської агресії 78% респондентів оцінюють позитивно, лише 2% – негативно (20% не змогли оцінити).

Опитування проводилося Центром Разумкова на пунктах пропуску через державний кордон України у Закарпатській області (пункти пропуску Ужгород, Малий Березний та Чоп (Тиса).

Було опитано громадян України у віці від 16 років, які перетинали кордон України у зв'язку з військовими діями. З 15 березня по 1 квітня 2022 року було опитано 101 респондента, який перетинав державний кордон пішки або автомобільним транспортом.

Як повідомляли ЗМІ, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об'єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що "друга армія світу" виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані.

Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. ЗСУ знищили 6 російських генералів, а міністра оборони рф сергія шойгу ніхто не бачив уже майже два тижні.

За інформацією Генштабу ЗСУ, втрати російських терористичних військ за 39 днів війни з 24.02 по 04.04 орієнтовно становлять:

    особовий склад – приблизно 18 300 осіб;
    танки ‒ 647;
    бойові броньовані машини ‒ 1844;
    артилерійські системи – 330;
    РСЗВ – 107;
    засоби ППО – 54;
    літаки – 147;
    гелікоптери – 134;
    автомобільна техніка – 1273;
    кораблі/катери – 7;
    цистерни з ПММ – 76;
    БПЛА оперативно-тактичного рівня – 92;
    спеціальна техніка – 25;
    пускові установки ОТРК/ТРК – 4.

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 531 | Додав: adminA | Теги: опитування, план повернення, після війни, україна, біженці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]