Ср, 2024-05-08, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Скільки квітів дарувати дівчині
Інші останні Новини України

квіти дарунок дівчина Підібрати букет для дівчини - це завдання рано чи пізно постає перед кожним чоловіком. Пощастило, якщо ви говорили на цю тему, або маєте спільних знайомих, що розповідали про вподобання вашої обраниці, тоді легше визначитися які квіти подарувати дівчині.

Кажуть, що букет, подарований з любов'ю стоїть довше. Ця прикмета не позбавлена раціональності. Подарунки коханим ми обираємо старанно і купуємо найкраще. Тому й квіти для дівчини вибирають найсвіжіші, аби довше радували своїм цвітом. Варіанти букетів для дівчини можна переглянути тут https://family-flowers.com.ua/product-category/bukety/

Про почуття ж розповість не лише стійкість композиції, але й сам презент та навіть кількість квітів в композиції.

На перше побачення ви можете принести один бутон на високому стеблі. Квітка повинна бути пишною, презентабельною, і виглядати самодостатньою. Це буде знаком, що дівчина для вас на першому місці.

Невеликі композиції складають з непарного числа рослин. Три квітки в букеті покажуть, що ви готові розвивати стосунки. П’ять - класичне зізнання в коханні. Висловити вірність почуттям можна саме так. Сім дарують в знак заручин, адже символізують бажання заволодіти серцем коханої назавжди. Дев’ять говорять про глибоку повагу. Їх дарують найдорожчій, найціннішій єдиній в світі.

Колір квітів для букету дівчині

Обираючи квіти, обов'язково слід звертати увагу на колір квітки. Адже кожен несе в собі певний зміст. Наприклад, червоний - колір пристрасті, рожевий - ніжну любов, фіолетовий та блакитний - відданість та дружбу. Прийнято вважати, що жовтий - колір розлуки, проте насправді він символізує здоров'я та багатство.

квіти дарунок дівчина

Вибір квітів для дівчини

Кожна чуттєва та прониклива дівчина зрозуміє значення квітів. Радимо прислухатися до деяких порад щодо вибору.

  • Про червоні троянди знають всі, це найпопулярніший символ вияву почуттів. Такі квіти доречно дарувати, коли ви впевнені у своїй симпатії та готові до серйозних стосунків.

  • Рожеві троянди означають ніжність, чистоту, білі - непорочність.

  • Незалежно від кольору пелюсток піони уособлюють любов та сімейне щастя. Кольорова гама цієї ніжної рослини ідеально підходить щоб розповісти про ніжність та трепет ваших почуттів. Особливо доречними будуть кремові, білі та рожеві квіти.

  • Щоб продемонструвати свою вірність та відданість можна подарувати жоржини. На відміну від романтичних троянд, ця квітка є символом серйозних добре обдуманих почуттів.

  • Гербери - символ таємничості та флірту. Ці квіти - комплімент дівочій скромності.

  • Висловити своє щире зацікавлення, захоплення дівчиною, допоможуть лілії.

  • Орхідеї видадуть ваше захоплення дамою та романтичні почуття. Вони - тонкий натяк, що їй призначене особливе місце у вашому житті, та ви готові бути поруч.

  • Тюльпани - символ щастя, та глибокої, ніжної любові. Вони свідки вашого захоплення та теплого ставлення.

  • Ромашки найкраще підходять для подарунку юним особам. Адже це знак невинності, веселощів, безтурботності. Підкреслять ваші ніжні, теплі почуття.

  • Гіацинти - квіти, що символізують чарівність. Також натякають на вашу вірність та мудрість у відношенні до дівчини.

Щоб здивувати обраницю, ваш букет має бути оригінальним, красивим та наповненим прихованим змістом. Зверніться в інтернет-магазин квітів https://family-flowers.com.ua/ і флористи з радістю допоможуть скласти композицію відповідно до свята.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 948 | Додав: admin | Теги: квіти, дарунок, ДІВЧИНА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]