Чт, 2024-04-25, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:04
Сонячні батареї - екологія в Ваших руках
Інші останні Новини України

Сонячні батареї - екологія в Ваших руках

Про те, що вже протягом кількох десятків років були сконструйовані і функціонують різні сонячні електростанції, автомобілі, що їздять нашими дорогами, сонячні вишки, - відомо всім нам. Але що ж, насправді нас відштовхує від придбання подібних пристроїв? Потрібно лише бажання та кошти, адже можна онлайн вигідно придбати сонячні батареї на prel.prom.ua. Якщо ви також вирішили все-таки приборкати цю техніку, дізнатися і оцінити по праву її здатності, та встановити на своїх заміських ділянках ці установки, тоді вам варто почитати нашу статтю.

Геліосистема, узагальнюючи роботу інших агрегатів, вирішує безліч побутових проблем:

1. забезпечуючи господарям будинку постійне гаряче водопостачання;
2. якісний обігрів будинку;
3. також підігрів холодної води в басейні.

Переваги переходу на використання альтернативних джерел опалення очевидні: набагато менше платити за послуги, використовуючи електрику, виключається залежність від стрибків цінового приросту на енергетичні носії, а навколишнє середовище проживання, стає значно чистішим.

Основним елементом, без якого не зможуть раціонально і правильно функціонувати будь-які геліосистеми, є колектор. Це окрема ланка в роботі пристрою, з його допомогою здійснюється поглинання теплового випромінювання. Більшість вітчизняних споживачів не сильно довіряють новинкам, інноваційним технологіям на ринку техніки, однак, не варто робити поспішних висновків про пристрій, слід дізнатися всі деталі роботи приладу. Перед тим як робити вибір обладнання необхідно враховувати квартирні характеристики, щоб не витрачати зайві гроші, або навпаки не шкодувати, що не придбали більш потужний апарат.

На сьогоднішній день досить широко використовуються одноплощинні вакуумні та сонячні трубчасті радіатори. Перші є більш надійними завдяки стійкості пристрою до змін нашого поясного клімату. Елементарні пластикові моделі, не оснащені склінням, ідеально підходять для обігріву води в басейні, а моделі, що мають скління повністю універсальні, що робить їх більш просунутими в очах покупців: підійдуть для поставки гарячої води, опалення будівлі і для інших потреб людини.

Принцип функціонування колектора, подібний до того принципу, при якому працюють сонячні батареї для дому. Він побудований на взаємодії пластини, яка поглинає сонячне випромінювання, і, безпосередньо, самого випромінювання. Теплова енергія передається водою або антифризом тепловому носію, який здатний нагріватися до температури, що перевищує 190 градусів за Цельсієм. Потім отримана енергія передається в ємнісний водонагрівач, де теплоносій знаходиться до моменту прямого використання. Щоб дотримуватися вимог з техніки безпеки, на зворотному переправленні води ставлять термічний змішувальний кран, який підтримує температуру не перевищуючи діапазону температур від 50 до 59 градусів. Ви будете забезпечені гарячою водою і о 2 годині ночі, і 3 години дня, через виняткову можливості водонагрівача утримувати температуру в пристрої протягом чотирьох діб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 691 | Додав: admin | Теги: батарея, сонячна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]