Чт, 2024-03-28, 18:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Спецбатальйон "Шторм" на Одещині почав роботу. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

"Всі, хто відчувають себе патріотами і можуть служити Україні, вступайте в ряди підрозділу".

 
На території Одеської області розпочав свою практичну діяльність новостворений батальйон особливого призначення під назвою "Шторм".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ МВС в Одеській області.

За даними силовиків, основним завданням спецбатальйону є забезпечення захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних посягань, забезпечення громадської безпеки.

Батальйон особливого призначення діятиме під виглядом спецпідрозділу патрульної служби.

"Від сьогодні на території Одеської області вже розпочав свою практичну діяльність батальйон особливого призначення "Шторм". Завданнями підрозділу є забезпечення безпеки та охорона життя, прав і свобод громадян України та державної цілісності. Всі, хто відчувають себе патріотами і можуть служити Україні, вступайте в ряди підрозділу "Шторм", - закликав заступник командира батальйону Сергій Шестаков

Як повідомляв iPress.ua, вчора, 7 травня, до Одеси прибув сформований з добровольців спеціальний батальйон міліції "Київ-1".

Спецпризначенці вже приступили до виконання завдань із забезпеченню громадського порядку та недопущення проявів сепаратизму в місті та області.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: Одещині, роботу. ВІДЕО, Спецбатальйон Шторм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]