Чт, 2024-04-25, 18:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Спільний проєкт у галузі ядерної науки та інженерії почали Україна і США
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна і США почали спільний проєкт у галузі ядерної науки та інженерії

Україна і США розпочали спільний проєкт в сфері освіти і досліджень у галузі сучасної ядерної науки та інженерії.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє прес-служба посольства України в США.

"Відкриваючи конференцію з нагоди початку цього важливого проєкту, посол України в США Валерій Чалий звернувся до представників провідних українських та американських університетів і федеральних агентств США, підкресливши важливість розвитку українсько-американських відносин у ядерній сфері, зокрема в обміні знаннями і технологіями для безпечного і ефективного використання мирного атома", - йдеться в повідомленні на сторінці посольства у Facebook.

У рамках заходу посольство України в США представило виставку "50 винаходів, які Україна подарувала світові". Її можна побачити в одному з провідних навчальних закладів США - Університеті Джорджа Вашингтона.

Чалий зазначив, що сьогодні Україна має великий потенціал і потужних фахівців в ядерній сфері, готових застосовувати свої вміння для реалізації спільних з американськими партнерами проєктів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 675 | Додав: adminA | Теги: Україна і США, проєкт у галузі ядерної науки та ін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]