Сб, 2024-04-27, 01:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:13
SSL-сертифікат і його переваги
Інші останні Новини світу науки і технологій

Інтернет вже давно став невід'ємною частиною життя сучасних людей. Але, на жаль, з розвитком інтернет-технологій розвивається і шахрайство. З кожним днем ​​злочинці знаходять все нові і нові способи вкрасти особисті дані користувачів тих чи інших сайтів - e-mail-адреси, телефони і навіть інформацію про банківські рахунки. Як же вберегти від подібних випадків користувачів свого сайту? Відповідь проста - вам потрібен SSL-сертифікат!

SSL-сертифікат - це спеціальний протокол, що забезпечує захищену передачу даних між сервером і клієнтом. У web-індустрії захищену передачу інформації забезпечує протокол HTTPS. Для того, щоб захистити своїх клієнтів, необхідно зареєструвати SSL-сертифікат, який можна вибрати з декількох варіацій (в тому числі і для фізичних і для юридичних осіб).

Отримати SSL-сертифікат можна за допомогою спеціальних центрів сертифікації. Кожен сайт, власник якого хоче отримати SSL-сертифікат, ретельно перевіряється фахівцями. Тому на захищених сайтах ви сміливо можете залишати необхідні дані, не боячись, що хтось скористається ними в незаконних цілях.

Як дізнатися, чи має конкретний сайт SSL-сертифікат? Дуже просто. По-перше, адреси безпечних сайтів починаються не з HTTP, а з HTTPS. По-друге, при відвідуванні сайту з SSL-сертифікатом в адресному рядку ви побачите іконку із зображенням замку.

Чи потрібен SSL-сертифікат вашому сайту? Однозначно, так. Якщо ваш ресурс пов'язаний з фінансами (наприклад, інтернет-магазин), SSL-сертифікат вам просто необхідний. По-перше, користувачі будуть більше довіряти захищеному сайту і охочіше здійснювати на ньому покупки. По-друге, ви самі зможете бути спокійні за імідж і репутацію вашого магазину.

Навіть якщо на вашому сайті відвідувачі нічого не купують, SSL-сертифікат все ж варто придбати. Сучасні користувачі з недовірою ставляться до сайтів, власники яких не дбають про їхню безпеку. А з недавнього часу на наявність SSL-сертифікату стали «звертати увагу» і пошукові системи. Наприклад, в серпні 2014 року стало офіційно відомо, що наявність / відсутність SSL-сертифіката впливає на позицію сайту в пошуковій видачі Google.

Не сумнівайтеся - SSL-сертифікат однозначно потрібен вашому сайту. Підберіть надійний центр сертифікації і зробіть інтернет безпечнішим для ваших відвідувачів. До того ж, кожен користувач буде впевнений, переходячи на ваш сайт, що це не підробка та йому нічого не загрожує.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1112 | Додав: admin | Теги: SSL-сертифікат, SSL-протокол, захист сайту, перевага SSL | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]