Пт, 2024-04-19, 02:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
Стався викид газу у Макіївці: семеро гірників загинули
Інші останні Надзвичайні новини
У Донецькій області на шахті "Північна" (ДП "Макіїввугілля") стався викид газу, смертельно травмовано семеро осіб. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації (ОДА).

Викид газо-повітряної суміші стався в понеділок, 17 лютого, о 20.47. Під час аварії в шахті перебувало 88 осіб.

Семеро гірників, за попередніми даними, смертельно травмовані. Ще 9 шахтарів звернулися по допомогу в медпункт підприємства. Їх буде доставлено в обласний опіковий центр та інші лікувальні установи.

Створена урядова комісія для розслідування причин аварії. Її очолив в.о. віце-прем'єр-міністра України Юрій Бойко, який у вівторок вранці вилітає до Донецька.

Зараз на шахті працюють підрозділи воєнізованої гірничо-рятувальної служби. На місце виїхав голова облдержадміністрації Андрій Шишацький.

Нагадаємо, 15 лютого у Свердловську Луганської обл.) на непрацюючій шахті "Кисілевська" (належить ВАТ "Ревсільгоспсервіс") на глибині 50 м, внаслідок обвалення покрівлі загинув один чоловік.

На Донеччині остання велика аварія на шахті сталася 16 грудня 2013 року, коли в шахті "Свято-Покровська" ТОВ "Техінновація" виникла пожежа, внаслідок якої загинули чотири людини.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: викид газу, семеро гірників загинули, Макіївці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]