Пт, 2024-04-26, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:27
Стріляти зі зброї та пропонує їм вступати до тероборони - Пошта Польщі навчить працівників
Інші останні Новини Європейського Союзу

Державна Пошта Польщі (Poczta Polska) домовилася зі службою внутрішньої безпеки польської армії (WOT) навчити своїх працівників поводитися зі зброєю. Про це пише польська Business Insider.

"Poczta Polska як організація особливого економічного й оборонного значення, фокусується на просуванні оборонних настроїв серед працівників і хоче розвивати у них необхідні навички на випадок кризових ситуацій", – цитує видання заяву Пошти.

Poczta Polska налічує 70 000 працівників. Навчатимуться стрільби групи по 1000 осіб. Навчання добровільне.

Навчання проходитиме паралельно з програмою "Пліч-о-пліч з WOT", в рамках якої Poczta Polska заохочує працівників до вступу до Територіальних сил оборони. Окрім поводження зі зброєю охочих навчатимуть надавати першу допомогу, навчати навичок з кібербезпеки тощо.

За словами представника міністерства внутрішньої безпеки навчання працівників пошти необхідне для підвищення обороноздатності Польщі, уточнює Spiegel.

У виданні додають, що Польща планує збільшити чисельність своїх збройних сил. Нещодавно було запроваджено добровільну базову військову повинність.

Польська армія наразі налічує 110 000 солдатів, а також 30 000 чоловіків і жінок в органах національної безпеки. Планується збільшення штату до 250 000 професійних військових і до 50 000 працівників служби національної безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 336 | Додав: adminA | Теги: Пошта Польщі, стрільба зі зброї, Тероборона, працівники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]