Чт, 2024-03-28, 23:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:29
Стримування розвитку України – один з елементів гібридної війни, - Мінреінтеграції
Інші останні Економічні новини

Україні важливо реалізовувати інвестиційні проєкти на півдні країни, а також у регіонах, які межують з Росією.

Про це розповів перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ростислав Замлинський у програмі "Официальный разговор".

"Одним з елементів гібридної війни з боку Російської Федерації є стримування розвитку України. Тому нам важливо реалізувати інвестиційні проєкти. І неважливо - інвестор внутрішній чи зовнішній. Це не принципово", - зазначив він.

За словами урядовця, розвиток регіонів залучатиме нових інвесторів, які почнуть реалізовувати нові проєкти.

Зокрема, вказав Замлинський, на півдні України зараз будується інфраструктура для розвитку туризму.

"Зараз ведеться розмова про аеропорт. З аеропорту або вокзалу туристів потрібно цивілізовано привезти. Їм потрібно запропонувати інфраструктуру розваг. Туризм підтягує за собою всі галузі. Люди, які приїдуть з усіх куточків України або навіть інших країн, скажуть: "Це цивілізована країна, де є де поплавати, як відпочити, що поїсти тощо",  - розповів Замлинський.

Як повідомлялося, Ростислав Замлинський заявив, що втілення стратегії економічного розвитку Донеччини й Луганщини відбуватиметься на підконтрольній українській владі території вздовж лінії зіткнення. А коли ворог піде геть, її можна буде застосовувати й на тих територіях, які нині окуповані.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 618 | Додав: adminA | Теги: гібридна війна, Мінреінтеграції, розвиток України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]