Чт, 2024-04-18, 23:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:32
Суд у США відмовив Манафорту у звільненні з-під домашнього арешту
Інші останні Новини світу

У США суд відхилив прохання колишнього голови виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта звільнити його з-під домашнього арешту.

Аналогічне рішення було ухвалене судом по відношенню до колеги Манафорта Річарда Гейтса, що проходить із ним в одній справі, повідомляє Радіо Свобода.

Обидва заявляли, що ризику їхньої втечі немає і що значна фінансова застава є достатньою гарантією, що вони не будуть ухилятися від подальших судових слухань.

Нагадаємо, 30 жовтня американська влада пред'явила колишньому главі передвиборного штабу Трампа Полу Манафорту звинувачення одразу по 12 статтям. Зокрема, серед них фігурує "змова проти інтересів держави". Частина звинувачень грунтується на його співпраці з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Пізніше щодо Манафорта і його соратника Ріка Гейтса суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Президент США Дональд Трамп заявив, що всі звинувачення правоохоронних органів проти Манафорта не мають ніякого відношення до періоду роботи останнього на чолі штабу республіканців.

Згідно з наявною інформацією, Манафорт протягом останніх десяти років отримав від наближеного до Кремля російського олігарха Олега Дерипаски близько $60 млн. Це співробітництво почалося в 2007 році, коли вони представляли російські інтереси в Грузії.

Крім того, з 2012 по 2014 рік Манафорт був консультантом Партії регіонів екс-президента України Віктора Януковича, за що, за даними ЗМІ, він отримував тіньові виплати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 734 | Додав: adminA | Теги: Манафорт, домашній арешт, суд США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]