Вт, 2024-04-23, 21:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:36
Суд відмовився продовжувати запобіжний захід Федині - нове фіаско Зеленського?
Інші останні Кримінальні новини

Нове фіаско Зеленського? Суд відмовився продовжувати запобіжний захід Федині

Столичний Печерський райсуд відмовився продовжувати запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання депутату Верховної Ради від євросолідарності Софії Федині, що є фігурантом справи про погрози президенту Володимиру Зеленському.

Про це сама Федина повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, виклавши фото рішення суду в Facebook. «Суд не продовжив запобіжний захід, оскільки терміни пройшли», - зазначила вона.

Більш того, народна обраниця повідомила, що Державне бюро розслідування надало документ, відповідно до якого досудове слідство у справі, в якій фігурує вона і волонтер Маруся Звіробій, підійшло до кінця, і «достатньо доказів для обвинувального акта і передачі справи в суд». Федина наголосила, що слідчий анонсував клопотання про обрання нового запобіжного заходу.

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд міста Києва не продовжив запобіжний захід для волонтерки Олени Самбул, більш відомої, як Маруся Звіробій Зокрема, слідча суддя Печерського суду повернула старшому групи прокурорів у кримінальному провадженні Олександру Декайло клопотання з проханням продовження процесуальних обов'язків Марусі Звіробій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 629 | Додав: adminA | Теги: Суд, фіаско Зеленського, запобіжний захід Федині | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]