Чт, 2024-04-25, 19:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:03
“Священний обов’язок” нової влади назвав Разумков
Інші останні Офіційні новини

Разумков назвав “священний обов’язок” нової влади

Верховна Рада ІХ скликання розпочинає свою роботу у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Тому важливо пам’ятати, яку ціну наша держава заплатила за Незалежність та Суверенітет.

Про це перед початком урочистого засідання написав на своїй сторінці у “Фейсбуці” голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков.

“Голосуючи за черговий законопроєкт, ми маємо ставити собі запитання: “А чи за такі рішення ці люди віддали свої життя?” – зазначив Разумков.

За словами політика, священний обов’язок нової влади – дотриматися своїх обіцянок і змінити життя в державі на краще.

“Розпочинає роботу наймолодша Верховна Рада в історії України. Хтось скаже, що молодість – це відсутність досвіду, а я скажу, що молодість – це енергія і прогрес. Вперше український парламент отримав такий кредит довіри від суспільства, і наш священний обов’язок – дотриматися своїх обіцянок і змінити життя в державі на краще.

Дякую всім, завдяки кому Верховна Рада насправді оновилася. Разом ми зробили перший крок до очищення влади від корупції та лицемірства, які так дорого коштували Україні. І разом ми побудуємо чесну, успішну, справедливу країну!” – вказав Разумков.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 663 | Додав: adminA | Теги: Разумков, “Священний обов’язок” нової влади | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]