Сб, 2024-04-20, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
Свою перемогу на зимових Іграх-2014 українські біатлоністки присвятили загиблим на барикадах
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Григорій Шамрай заявив, що свою перемогу в біатлонній естафеті на зимових Олімпійських іграх 2014 року спортсменки присвятили українському народові, який виборював на барикадах свою свободу, та загиблим у боротьбі людям.

Про це він сказав під час урочистого вшанування призерок Олімпіади Віти та Валі Семеренко в Сумській обласній раді, передає УНІАН.

"Ми слідкували за цими подіями, переживали, тому що ситуація була неординарна. До нас приходили тренери, дивувалися. Були такі, що виходили на Сергія Бубку, пропонувався такий варіант, аби знятися з Олімпіади. Однак ми єдиним рішенням сказали: раз там народ наш бореться на барикадах, ми, як представники України, повинні змагатися", - зазначив Шамрай.

За його словами, психологічно на естафетну гонку дівчата були налаштовані належним чином.

У свою чергу чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор Віта Семеренко висловила сподівання, що держава дотримається взятих на себе перед спортсменами зобов’язань щодо матеріального заохочення за здобуття олімпійських нагород.

"Про преміювання ще мови немає. Сподіваємося, що нас не обдурять, адже публікації щодо наших винагород обійшли весь світ. Думаю, що слова дотримаються. Але поки що, звичайно, переживаю", - сказала Віта Семеренко.

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону стала чемпіоном Олімпійських Ігор-2014 в естафеті.

Найкращою спортсменкою лютого, за рішенням Національного олімпійського комітету України, визнано біатлоністку Віту Семеренко.

За даними Міністерства охорони здоров'я України, у протистояннях мітингувальників із силовиками у центрі Києва загинули 82 людини.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: загиблим, барикадах, українські біатлоністки, зимових Іграх-2014, перемогу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]