Чт, 2024-05-09, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
Тимошенко відвідали Луценко, Турчинов і Яценюк
Інші останні Політичні новини
Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк приїхав на короткочасне побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в Центральну клінічну лікарню №5 у Харкові. Яценюк зайшов на територію лікарні близько 10.10, передає "Інтерфакс-Україна".

Він повідомив, що найближчим часом повинні під'їхати народний депутат від "Батьківщини", заступник голови фракції Олександр Турчинов і екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який 7 квітня вийшов на волю після помилування президентом.

"Відповідно до закону, Тимошенко звернулася (в пенітенціарну службу), і вони зобов'язані дати можливість зустрітися з нею. Вчора Державна пенітенціарна служба України зробила заяву, що Тимошенко звернулася до них з приводу зустрічі з Луценком, Турчиновим і зі мною", - сказав Яценюк журналістам.

Відповідаючи на запитання, як бути з уточненням ДПтС про те, що жоден з трьох не звертався з письмовим проханням про побачення, Яценюк сказав: "Їм потрібно читати закони. Ні в одному законі не написано, що ми повинні звертатися. Звертатися повинна та людина, яка перебуває за ґратами".

Пізніше, о 10.45 на територію лікарні зайшли Луценко та Турчинов. Їх супроводжували народні депутати Арсен Аваков, Сергій Пашинський та інші. Прибічники екс-прем'єра, що чергують біля лікарні, зустріли Луценка вітальними криками: "Юра в Харкові!", "Луценко, Харків вітає тебе".

До лікарні також зайшли народні депутати Андрій Кожем’якін та Роман Забзалюк.

Він зазначив, що планує обговорити з Тимошенко три питання, але які саме, уточнювати не став.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: Луценко, Турчинов і Яценюк, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]