Пт, 2024-04-19, 14:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:51
Тури в ОАЕ: шопінг в країні шейхів
Інші останні Новини світу

Жодна туристична поїздка не обходиться без прохань рідних і близьких, знайомих, друзів, колег по роботі про сувеніри. Будь-яка поїздка, таким чином, залишається в пам'яті не тільки туристів, але і всіх рідних і друзів відпочиваючих. З упевненістю можна говорити і про те, що тури в ОАЕ нічим в цьому плані не відрізняються від відпочинку в інших країнах. До речі замовити тур за вигідними цінами в ОАЕ, а також в інші країни можна відвідавши сайт https://evrotur.lviv.ua.

Туристи купують тут практично все через те, що країна є вільною торговельною зоною з дуже низьким ввізним митом (його розмір становить близько чотирьох відсотків). Таким чином, виходить, що багато привезені сюди товари дешевше, ніж в країні, яка їх зробила.

Якщо походи за покупками і шоп тури під час вашої відпустки, для Вас є одним з найголовніших критеріїв якісного відпочинку, то залишається тільки побажати вам приємного проведення часу в країні шейхів. Отже, ваш тур в ОАЕ обіцяє вам незабутні прогулянки по довгих торгових вулицях цієї країни, де невеликі магазинчики зможуть запропонувати вам велике розмаїття будь-якого товару. Якість обслуговування в цих невеликих магазинах вразить і здивує вас: воно воістину європейське, а кожен магазин обладнаний кондиціонером, що, до речі, вельми актуально для надзвичайно спекотного клімату країни.

За час туру в ОАЕ Ви прекрасно навчитеся торгуватися. Секрет торгів досить простий - необхідно називати ціну, яку Ви готові заплатити за запропонований товар рівно в два рази меншу, ніж виставив за неї сам продавець. Ну а далі пішло-поїхало... В результаті проведення таких масштабних торгів вдасться заощадити приблизно від десяти до тридцяти відсотків на кожній покупці. Значно заощадити на відпочинку в ОАЕ, а саме на подарунках і придбаних товарах буде для вас дуже легко і просто!

Звичайно ж, під час свого відпочинку в ОАЕ обов'язково необхідно побувати в Дубаї, який не дарма тут називають "місто-магазин". Все найдивовижніші і приголомшливі сувеніри, які є можливість побачити під час вашого відпочинку в ОАЕ, зосереджені саме тут! Якщо для Вас важливо заощадити час і придбати тільки високоякісний товар, то варто заглянути в торгові центри Аль-Набуда-Глобаль Вілідж, Аль-Губер-Центр. Останній славиться своїм багатим вибором дорогоцінних каменів і золота, придбати які і вивезти з країни можна практично в будь-якій кількості.

Тільки після прильоту на відпочинок в ОАЕ, варто заглянути і в численні магазини Duty Free, цінники в яких нижче наших практично наполовину. Ваш відпочинок в ОАЕ з такими цінниками, як в цих магазинах, обіцяє бути дійсно дуже продуктивним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 757 | Додав: admin | Теги: онлайн, тур, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]