Пт, 2024-04-26, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
У Байдена прокоментували "плівки Порошенка" - "повністю відредаговані"
Інші останні Політичні новини

"Повністю відредаговані": у Байдена прокоментували "плівки Порошенка"

Нардеп Андрій Деркач оприлюднив аудіозаписи, на яких звучать голоси, схожі на голоси п’ятого президента Петра Порошенка, ексвіцепрезидента США Джо Байдена та колишнього держсекретаря Джона Керрі. У штабі Байдена вже відреагували на "плівки Порошенка", назвавши їх "повністю відредагованими".

Як записи коментують у штабі Байдена

У Байдена вважають оприлюднення записів продовженням російських зусиль щодо дискредитації політика, пише The Washington Post.

Вони дуже сильно відредагували їх, але це не більше, ніж дірка від бублика, яка не отримала розголосу, – зазначив речник Байдена Ендрю Бейтс.

У штабі кандидата у президенти США наголошують на активній участі у поширенні аудіозаписів російського пропагандистського медіа Russia Today.

Що видання каже про Деркача

Сам The Washington Post нагадує про зв’язок Андрія Деркача з російською розвідкою. Нардеп навчався у школі КДБ у Москві. Його батько працював у радянських спецслужбах.

Оприлюднення "плівок Порошенка": основне

Позафракційний народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив плівки, на яких начебто розмови тоді ще президента України Петра Порошенка, віцепрезидента США Джо Байдена та глави Держдепу Джона Керрі.

Першим ці аудіо-нарізки розмови поширив телеканал "112 Україна", який пов’язують із Віктором Медведчуком. Згодом їх оприлюднили й інші українські видання з проросійською позицією.

На записах політики обговорювали відставку колишнього генпрокурора України Віктора Шокіна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 550 | Додав: adminA | Теги: Байден, плівки Порошенка, повністю відредаговані | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]