Чт, 2024-04-25, 00:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
У двох підозрюваних виникли серйозні проблеми зі здоров'ям - справа Шеремета
Інші останні Кримінальні новини

Справа Шеремета: У двох підозрюваних виникли серйозні проблеми зі здоров'ям

Підозрювані у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко та Юлія Кузьменко скаржаться на проблеми зі здоров’ям

Як розповів цивільний чоловік Кузьменко Петро Киян, у Юлії з’явилися збої ритму серця та проблеми із тиском, пише "Громадське радіо".

"У зв’язку з тим, що дуже висока температура в камері — вона не провітрюється, вікна не відкриваються — починаються збої ритму серця, починаються проблеми із тиском, з суглобами і воно з кожним днем накопичується і погіршується. 206 днів в темній камері — це дуже багато", — сказав він.

Адвокат підозрюваного Андрія Антоненка Станіслав Кулик повідомив, що його підзахисному вже близько тижня не надають меддопомогу.

"У нього болить нога і там щось з судинами та венами, я не медик точно не скажу, і ми, звісно, пишемо відповідні клопотання і заяви, але поки що йому медичну допомогу так і не надали", — сказав Кулик.

Відомо, що обидва підозрювані перебувають у СІЗО вже понад 200 днів.

Нагадаємо, 21 травня усім трьом підозрюваним у справі вбивства Павла Шеремета – Антоненку, Кузьменко і Дугарь змінили підозри– змінили підозри, з яких зникли згадки про "ультранаціоналістичні ідеї" і "велич арійської раси", а організаторами слідство тепер називає невстановлених осіб.

Довідка: Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій, слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, але з'явилася інформація, що МВС також має записи з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет до смерті працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вести". В Україні одразу створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 573 | Додав: adminA | Теги: проблеми зі здоров'ям, справа Шеремета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]