Пт, 2024-03-29, 14:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:50
У хакерських атаках на енергосектор та ЗМІ Британія звинувачує Росію
Інші останні Новини світу

Національний центр кібербезпеки Британії звинувачує Росію у хакерських атаках на британські ЗМІ, енергетичний та телекомунікаційний сектори.

Із такою заявою у середу виступить виконавчий директор урядового центру Кіаран Мартін, повідомляє Reuters.

"Я можу підтвердити, що втручання Росії, яке спостерігав Національний центр кібербезпеки минулого року, включало атаки на британські ЗМІ, телекомунікації та енергетичний сектор", - цитує агентство тези із майбутнього виступу Мартіна.

Він повідомить, що агентство "активно взаємодіє з міжнародними партнерами, промисловістю і громадянським суспільством" для вирішення цієї проблеми з боку Росії.

Коментарі Мартіна суголосні заяві британської прем’єрки Терези Мей про те, що Росія намагається "підірвати міжнародну систему", використовуючи інформаційну війну та кібератаки.

Як повідомлялося, 13 листопада Тереза Мей звинуватила Росію у втручанні у вибори, кібершпигунстві, агресії на Донбасі та незаконній анексії Криму.

У своєму виступі прем'єр-міністр відзначила, що уряд Володимира Путіна намагається "підірвати вільні суспільства, поширюючи фальшиві історії, щоб посіяти розбрат на Заході".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 585 | Додав: adminA | Теги: енергосектор, Британія, Росія, ЗМІ, хакерські атаки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]