Пт, 2024-03-29, 09:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
У Львові поліція розборонила правих та лівих радикалів. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

У Львові ввечері 6 листопада сталися сутички між представниками "Правого сектору" та активістами ліворадикального "Автономного опору".

Про це повідомляє місцеве видання Zaxid.net.

Зазначається, що у сутичках на вул. Залізничній взяли участь близько 200 осіб з обох боків, було застосовано димові шашки і петарди.

"Активісти "Автономного опору" мали намір провести 6 листопада вуличний марш на честь Нестора Махна, однак напередодні суд заборонив проведення такого маршу", - йдеться у повідомленні.

У соцмережах представники "Автономного опору" заявили, що на соціальний центр "Цитадель" напали представники "Правого сектору". "Ми все відбили, з нашого боку жодних втрат", - зазначили активісти.

Після того як стало відомо про сутички, на одній із офіційних сторінок "Правого сектору" з’явилося повідомлення про причетність активістів "Правого сектору" до сутичок, однак приблизно за 15 хвилин його було видалено. У свою чергу лідер місцевого "Правого сектору" Тарас Хамер заявив, що представників ПС на місці подій не було і він не знає, хто спричинив сутички.

На сторінці спільноти "Варта 1" у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що на вул. Залізничній, 17 чути звуки "пострілів або петард", на місці були присутні 7 екіпажів поліції.

"Також кидали димові шашки, стрільба не підтвердилася", - додав він.

У поліції підтвердили факт масових сутичок, на місце події прибули 10 патрульних екіпажів поліції, яким вдалося навести порядок: агресивно налаштовані молодики з обох боків просто розбіглися. За даними поліції, поранених у ході сутичок нема, йдеться у повідомленні.

"Автономний Опір" (скорочено "АО") - рух українських революційних націоналістів, заснований 2009 року під назвою "Західний автономний опір". Основною ідеєю руху "Автономний Опір" є боротьба за національне і соціальне визволення країни. Головні цілі автономних націоналістів - свобода народів і свобода людини, національна і соціальна воля українців. Свої ідеї "Автономний Опір" черпає з постулатів Третього Збору ОУН, основним гаслом якого є "Волю народам - волю людині".

Нацполіція скасувала святкування річниці роботи на Софійській площі

Заходи, присвячені першій річниці роботи Національної поліції України, які мали відбутися 7 листопада на Софійській площі в Києві, скасовано.

Про це повідомляє у Twitter прес-служба Нацполіції.

"До уваги ЗМІ! Проведення заходів 7.11.2016 о 12.00 на пл. Софійська - скасовано. Приносимо вибачення за незручності", - йдеться в повідомленні.

Причини скасування заходів не вказуються.

Нагадаємо, 7 листопада (в радянській історіографії день "Великої Жовтневої соціалістичної революції" - ред.) прокремлівські сили неодноразово використовували для дестабілізації ситуації в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: поліція, праві та ліві радикали, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]