Пт, 2024-04-26, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
У Мюнхенській конференції з питань безпеки Кличко візьме участь
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міський голова Києва Віталій Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки та виступить у земельному парламенті Баварії, повідомляє пресслужба мера.

"У четвер увечері, 17 лютого, Кличко виступить у земельному парламенті Баварії з промовою "Україна в небезпеці - час стати поруч".

У п'ятницю, 18 лютого, Віталій Кличко візьме участь в офіційному відкритті Мюнхенської конференції, а також зустрінеться з делегацією Сенату США та європейськими політиками", - зазначається у повідомленні.

Зазначається, що головною темою конференції 2022 року стануть глобальні виклики - пандемія та кліматична криза, захист демократії та регламентація новітніх технологій.

Обговорюватимуться під час конференції й активізація Трансатлантичного альянсу, зростаюча напруга у Східній Європі, ситуація у гарячих точках світу та роль Європейського Союзу у подоланні цих криз.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 384 | Додав: adminA | Теги: кличко, Мюнхенська конференція з питань без | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]