Чт, 2024-03-28, 14:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
У Німеччині уламок метеорита проламав дах житлового будинку - був ще теплим
Інші останні Новини Європейського Союзу

Власник будинку Вільфрід Лабуш заявив, що почув гучний удар, а його дружина припустила, що це міг бути метеорит. Сімейна пара одразу не повірила в це, але за кілька днів вони знайшли космічний камінь біля свого будинку.

Нещодавно в Ельмсхорні (Німеччина) впав уламок метеорита. Космічний об'єкт, який можна порівняти за розміром із тенісний м'яч, пробив дах житлового будинку. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Про це пише Bild.

Під час падіння уламок метеорита пробив дві черепиці, перш ніж впасти на під'їзну доріжку будинку. Власник житла Вільфрід Лабуш почув гучний удар, а його дружина припустила, що це міг бути метеорит. Проте подружжя відкинуло цю ідею, оскільки в Німеччині таке явище досить рідкісне. Попри це, за кілька днів вони виявили уламок біля свого будинку.

Представник Німецького аерокосмічного центру повідомив, що виявлений метеорит важив 225 грамів і був ще теплим. Попереднє падіння метеорита в цій країні було зафіксовано у квітні 2002 року біля замку Нойшванштайн у Баварії.

Раніше ЗМІ писали, що американці помітили в небі вогненну кулю, що летить. За словами очевидців, вона здавалася "більшою, ніж звичайний метеор", і її було видно протягом тривалого часу.

Також повідомлялося, що в США на нічну камеру зняли "загадкового звіра". Співробітники заповідника виклали чорно-біле зображення тварини в соціальні мережі, питаючи, чи може це бути щось, що втекло із зоопарку, чи це взагалі новий вид.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 317 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]