Чт, 2024-03-28, 17:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:24
У підвальному приміщенні в Одесі стався вибух
Інші останні Кримінальні новини

У підвальному приміщенні будинку №85 на Великій Арнаутській (на розі Олександрівського проспекту) прогримів вибух. Про це повідомляє "Думська".

У цій будівлі розташований сервісний центр "Ніка-Сервіс плюс", директором якого є лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін, а також офіс Автомайдану.

Очевидці кажуть, що вибух був подвійним - вони чітко чули два потужних вибухи.

"У світлі останніх подій легко здогадатися, хто за цим стоїть", - заявив сам Резвушкін, який був присутній на місці події.

Як зазначає видання "Таймер", Євген Резвушкін останнім часом засвітився відразу в кількох конфліктах, зокрема з представниками вірменської діаспори, з директором телеканалу "Круг" Ігорем Хотином, що належить Едуарду Гурвіцу, тощо.

Вибуховою хвилею вибило шибки в будинках №85 і №66, що розташовані навпроти. Гілки дерев і осколки вивіски викинуло на проїжджу частину. Сильно ушкоджено приміщення розташованої поруч філії ЖКС "Фонтанський" - у приміщенні вибито всі шибки.

Крім самого офісу сервісного центру, пошкоджень зазнали також приміщення, розташовані на першому поверсі будівлі. Жертв і потерпілих немає.

На місці працюють співробітники правоохоронних органів, а також ДСНС. Правоохоронці перекрили рух на кількох вулицях.

Нагадаємо, 10 лютого, близько 23.00 у центрі Одеси по вулиці Коблівській, 42 в житловому будинку прогримів вибух, минулося без жертв. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 808 | Додав: adminA | Теги: одесі, Вибух, підвальному приміщенні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]