Чт, 2024-04-25, 01:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:17
У рейтинг кращих міст для студентів потрапив Київ
Інші останні Культурні новини

Британська компанія QS Quacquarelli Symonds випустила нову версію свого щорічного рейтингу кращих міст для студентів. В цьому році у нього потрапила українська столиця.

Київ посів 118 місце зі 120, нижче в рейтингу — Лестер (Великобританія) та Мінськ. Кращий показник Києва — доступність, найгірший — рейтинг університетів.

"Багатий відомими архітектурними та історичними пам’ятками, Київ вважається одним з найзеленіших міст Європи, з ботанічними садами і різними великими і маленькими парками. У Києві також є різноманітна культурна сцена і нічне життя, з вражаючим вибором театрів на будь-який смак, плюс кінотеатри, виставкові центри", — відзначають автори рейтингу.

У десятку кращих міст для студентів потрапили Лондон, Токіо, Мельбурн, Мюнхен, Берлін, Монреаль, Париж, Цюріх, Сідней і Сеул.

В цілому рейтинг складається за кількома критеріями: рейтинг університетів, інтернаціональне різноманітність студентів, рейтинг міста, активність роботодавців, доступність і думка випускників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 673 | Додав: admin | Теги: Київ, Рейтинг, студент, місто, краще | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]