Пт, 2024-03-29, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:26
У розпиленні коронавірусу Північна Корея звинуватила інопланетян
Інші останні Новини світу

північна корея Офіційні особи Північної Кореї оприлюднили вказівки, наголошуючи на необхідності уважної боротьби з інопланетними істотами, що прилітають з вітром та іншими кліматичними явищами.

Розслідування Північної Кореї виявило, що квітневий спалах коронавірусу спровокували нібито інопланетяни. Так, під час спалаху було викликано понад 4 мільйони "лихоманок".

До висновку про прибульців дійшли інформаційне агентство KCNA. Там повідомили, що все почалося після того, як 18-річний солдат, на прізвище Кім і п’ятирічна дитина на прізвище Ві контактували з інопланетянами. Контакт нібито стався на якомусь пагорбі біля казарм та житлових кварталів на початку квітня. Після цього вони здали тести на коронавірус, які показали позитивний результат.

При цьому інші випадки лихоманок, зафіксовані до квітня, були спричинені нібито іншими причинами. У звіті не було жодної інформації про те, як чиновники дійшли такого висновку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 345 | Додав: admin | Теги: коронавірус, інопланетяни, північна корея | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]