Вт, 2024-04-23, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:17
У склад Нацради з питань телебачення і радіомовлення Порошенко вніс зміни
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко звільнив Любов Бакаленко, Володимира Манжосова та Ларису Мудрак з посади членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Відповідні укази Глави держави оприлюднено на сайті Президента.
Іншими указами П. Порошенко призначив Владислава Севрюкова, Григорія Шверка та Юрія Артеменка членами Нацради з питань телебачення і радіомовлення.
Як повідомлялося, 4 липня Верховна Рада призначила чотирьох членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України за своєю квотою.
Зокрема, членами регуляторного органу стали екс-народний депутат, телеведуча Ольга Герасим’юк, директор ТОВ «Капіталінвест» Олександр Ільяшенко, виконавчий директор асоціації «Індустріальний телевізійний комітет» Катерина Котенко та керівник департаменту розвитку мережі мовлення телекомпанії студія «1+1» Олег Черниш.
Згідно із законодавством, до Нацради входять восьмеро членів, чотирьох призначає парламент, чотирьох – президент. Для ухвалення рішень на засіданні регулятора мають бути присутні щонайменше шестеро членів, пише Інтерфакс-Україна.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 900 | Додав: adminA | Теги: склад Нацради, телебачення і радіомовлення, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]