Пт, 2024-04-19, 15:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:29
У зоні АТО - 52 обстріли. Окупанти гатять з мінометів і танків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил в зоні проведення АТО. Про це сьогодні зранку, 7 листопада, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 32 провокації з боку сепаратистів.

Укріплення Збройних Сил поблизу Старогнатівки, Новотроїцького та Гнутового бойовики обстріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в Березовому - з гранатометів і озброєння БМП.

У районах Мар'їнки, Павлополя, Талаківки і Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, в Красногорівці, крім мінометів, стріляли з озброєння танка.

По укріпленнях сил АТО в Широкиному терористи застосовували кулемети, міномети обох калібрів, БМП, ствольну артилерію 122- і 152-мм калібрів.

На Луганському напрямку бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.

У районах Щастя, Жовтого та Новоалександрівки сепаратисти використовували проти сил АТО гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. По Станиці Луганській бойовики били з мінометів калібру 82 мм, також там стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку було 8 обстрілів.

У Новотроїцькому бойовики застосовували проти українських сил стрілецьку зброю, в Зайцевому - гранатомети різних систем, міномети калібру 82 мм.

У напрямку сил АТО поблизу селища Троїцьке обстріли велися з мінометів калібру 120 мм, а в Авдіївці та Луганському - з озброєння танків, БМП, мінометів 82- і 120-го калібрів.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

3 листопада місія ОБСЄ повідомила, що ситуація на сході України значно погіршилася, а кількість обстрілів зросла на 40%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: окупанти, 52 обстріли, зона АТО, танки, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]