Пт, 2024-04-19, 18:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:09
У ЗСУ розповіли про ситуацію в Бахмуті - росіян кидають "пачками" на відчайдушні дії
Інші останні Новини України

ПВК "вагнер" ще не захопив фортецю Бахмут, зазначив командир роти ударних дронів 24 бригади.

У місті Бахмут росіян кидають "пачками" на відчайдушні дії задля захоплення вулиці, частини посадки чи будиночка.

У Бахмуті не зупиняються бойові дії, російська приватна військова компанія "вагнер", якою керує євген пригожин, ще не захопила місто-фортецю, розповів командир роти ударних дронів 24 бригади Збройних сил України, який має позивний "Хасан", в эфірі телемарафону.

"…насправді, ситуація дійсно критична, складна, але війська так само знаходяться наші у Бахмуті, ведуть бої, бої не зупиняються, працює важка артилерія противника, працює піхота, стрілецька зброя, але Збройні сили України знаходяться поруч, знаходяться на околицях, знаходяться на лівому, на правому флангах, тобто фортеця Бахмут ще не взята… ПВК "вагнер", - зазначив він.

Воїн додав, що супротивник не жаліє власну живу силу. "Своїх людей, якщо їх можна так назвати, кидають безпрецедентно на такі відчайдушні кроки для того, щоб взяти будиночок, щоб взяти кусочок посадки, вулиці. Просто кидають їх пачками…", - додав "Хасан".

Новини Бахмута

євген пригожин 20 травня стверджував, що "вагнерівці" нібито "взяли під контроль" Бахмут й знаходитимуться у місті до 25 числа.

У Міноборони України заявили, що ця інформація неправдива. За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр у місті тривають важкі бої. Чиновниця додала, що захисники нашої держави контролюють частину міста-фортеці. Пізніше спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий сказав, що ПВК "вагнер" фактично була розбита.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 369 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]