Сб, 2024-07-27, 04:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
Умову введення американських військ в Україну назвали у Конгресі США
Інші останні Новини світу

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс в інтерв'ю передачі 60 Minutes телеканалу CBS News наголосив на важливості подальшої підтримки Штатами України в протистоянні військовій агресії рф.

Допомога Вашингтону важлива для запобігання розширенню війни. У разі успіху кремля у загарбницькій воєнній кампанії в Україні, Вашингтону, ймовірно, доведеться втрутитися у цю війну, причому у військовому плані, припустив політик. "Ми не можемо дозволити Україні впасти, тому що якщо це станеться, існує значна ймовірність того, що Америці доведеться втрутитися в конфлікт - не просто з нашими грошима, але з нашими військовослужбовцями", - пояснив він.

За його словами, російський диктатор путін прагне захопити більше територій інших країн з метою нібито "відтворити" радянський союз. Тому він і надалі буде погрожувати союзникам по НАТО.

Вторгнення путіна в сусідню Грузію не закінчилося на цьому, як і його захоплення територій України у Криму та в Донецькій і Луганській областях ще у 2014 році, нагадав Джеффріс і додав, що "послідовна агресія" кремля матиме "продовження".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 290 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]